Extrudering

Extrudering

Vi på Formgummigruppen har den utrustning och kompetens som krävs för att kunna utföra högkvalitativ strängsprutning och extrudering av bland annat tätningslister i gummi. Vi skarvulkar och limmar efter önskemål. Precis som med resten av vår verksamhet sätter vi kundens behov i första rummet.  Framtagning av profilmatriser sker helt i enlighet med beställarens önskemål. Vanligt är att det hela sker genom vattenskärning eller trådgnistning.

extrudering-gummi
extrudering
Vad är extrudering?

Extrudering, även kallat strängsprutning, är en teknik som används för att tillverka olika typer av profiler. Med hjälp av den här tekniken kan man göra ett flertal olika material i bland annat plast och gummi.

Vi extruderar över 3000 olika slangar, lister, fendrar och profiler

Strängsprutning av olika gummiprofiler

Vi är stolta över att kunna erbjuda många olika varor och lösningar, t.ex. olika slags lister, slangar, snören, stavar, bultar, fender- och Z-profiler, packningar och skarvade eller limmade gummiprofiler.

Vår ambition är att kunna låta våra kunder och beställare välja mellan ett brett utbud av t.ex. profiler, anpassade för olika önskemål och användningsområden.

För mer information om exakt vilka lösningar vi kan erbjuda ert företag – hör av er på mail eller telefon så återkopplar vi så snabbt som möjligt. Med vår långa erfarenhet av extrudering kan vi ta oss an nära nog vilket uppdrag som helst. Vi brinner för bra service och hög kvalitet.

extrudering-gummi

Staffan Sanell

VD - Formgummigruppen

  Välkommen att fråga oss något!

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Din kompletta gummileverantör.

  Formgummigruppen Invest AB

  Let's socialize

  FacebookInstagram