Gummibeklädnad

Formgummigruppen tillverkar gummibeklädnader i en rad olika utföranden och för många olika ändamål. Vi erbjuder beklädnad av allt från omrörningspropellrar till större trummor och kar, och vi arbetar med bland annat slitgummi, syrabeständigt butyl och/eller kloropren. Gummeringen fungerar även som ett effektivt korrosionsskydd, då vi varmvulkar den och på så sätt håller rost och annan frätning borta. Största vulkdiametern är 2 meter och den maximala längden är 6 meter.

Gummibeklädnad i slitgummi

Mästarna på gummibeklädnad

Formgummigruppen har lång erfarenhet av gummering, och vi törs därför påstå att detta är en konst vi verkligen bemästrar! Genom årens lopp har projekten varit många och varierade, och vi har bland annat gummerat rör till blästersand och slurryrör till gruvindustrin, omrörare och flotationstankar. Därutöver har vi även hjälpt till att gummera förtjockare, pumphus, cykloner och mycket annat.
Vår gedigna meritlista gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss, och vi står stand-by för att tackla alla typer av utmaningar i formgummiväg. Vår arbetsgrupp är varierad och de individuella specialistområdena många, vilket innebär att kompetensen inom slitgummi är stor och hindren få.

Låt oss hjälpa dig med slitgummi

Gummibeklädnad och olika typer av slitgummi är något vi kan väl, och vi strävar hela tiden efter att hålla oss ajour med den senaste teknologiska utvecklingen. På så sätt kan vi erbjuda nya innovativa lösningar på gummibeklädnad, utan att någonsin tumma på kvaliteten.
Hör av dig till oss och berätta mer om dina behov så hjälper vi dig.

Nöjda kunder är alltid prio ett för oss på Formgummigruppen!